saya suka tgk mereka tersenyum (:

"Cukuplah Allah yang menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik – baik pelindung" (Ali Imran 3:173)

Sunday, January 16, 2011

CONTEST GAMBAR PALING COMEL

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuaaaanyee :DD

kali pertamanya aku join contest kat dlm blog nih.*saje suka suka.

nak join sila klik SINI




ni gambar yang aku pertaruhkan :



aku tag : ullyana
shaz
GT

10 comments:

  1. wah,cemana nak masuk nih.ahahaha.terujaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. nurredvelvet :i dah betol kan dah.u klik SINI tuh :D gud luck ! :D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-paling-comel-by.html

    toi tak bg kat komen ni???huhu
    nak join gak

    ReplyDelete
  5. sy silap komen ke?hahha...sowi2 camne yer nak bg link kat blog penganjur?tak ley komen la....
    huhu

    ReplyDelete
  6. zue: u peg lah dkt blog penganjur.klik yang SINI dekat dlm entry nih :D
    eh mcm knl je zue nih !!

    ReplyDelete